GGCzat Forum

Pełna wersja: Odwołanie od bana - Hardcore
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dziś postanowilem wejść na Czat ponieważ praktycznie nikt z moich znajomych nie siedział na GG. Wpisalem /j i nagle..

* GGCzat: Niestety twoj numer jest zbanowany! Powod bana: multi hard. Bana nalozyl: @Devil. Ban do dnia: 04.01.2032 16:05. Mozesz napisac odwolanie na http://forum.ggczat.net

Co to ma znaczyć? Jakie multi? Jaki hard? Na czacie nie bylo mnie ok. tygodnia - może więcej. Czy jedno konto to juz multi!? :o
Rafał , faktycznie dawno Cię nie widziałam na czacie ...
Zastanawia mnie ten wybryk Devila .
Tyle ludzi robi multi i na Ciebie padło , głupie -,-
Co prawda nie było mnie przy tym , ale jestem za odbanowaniem , gdyż wierzę , że to nie byłeś Ty Smile
Ja przy tym byłem -.- ktoś poszył się perfidnie za Ciebie, ba nawet znał twój poprawny numer... Ale od początku. Tamtego popołudnia wbił jakiś numerek podając się za Ciebie. Twierdził że jest(eś) jedynym Hardem i że przez zryte GG stracił(eś) numer i kontakty... Co prawda podejrzewaliśmy że ktoś robi sobie z nas jaja więc zadaliśmy Mu kilka pytań. Po dodatkowych pytaniach uznaliśmy że to Ty i Devil nadał oszustowi twój nick Smile
Z racji tego że ktoś zrobił nas w konia ja również jestem za odbanowaniem i przywróceniem Mu prawidłowego nicka Smile
no i sprawa się wyjaśniła Wink
Przekierowanie