05.02.2012, 18:15
Nick na czacie:Czarnaaa
Numer GG **: Tekst widoczny tylko dla administratora
Dlaczego akurat ty?: Bo jestem cierpliwa i spędzam dość dużo czasu na czacie
Jaką byś chciał rangę?: +
Ile czasu spędzasz aktualnie na czacie?: Kilka godzin dziennie
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na czacie?: 5-6 godzin.
Jaki jest twój staż na naszym czacie?: Kilka miesięcy, dokładnie nie pamiętam
Czy jesteś lubiany na czacie (oceń sam): Wydaje mi się, że tak. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie
Czy znasz regulamin?: Tak.
Czy zobowiązujesz się go przestrzegać?: Oczywiście, że tak.
Czy masz doświadczenie w podobnych dziedzinach?: Nie, ale szybko się uczę i lubię wyzwania
Czy masz konto na Facebooku? Podaj link *: Tekst widoczny tylko dla administratora
Napisz nam coś od siebie co wpłynie na pozytywne rozpatrzenie podania. Przekonaj nas do siebie: Jestem miła, cierpliwa, do każdego staram się podchodzić z sympatią i zrozumieniem. Jestem odpowiedzialna i wydaje mi się, że obiektywna. Jak większość nie lubię pisać o sobie dlatego nie będę się rozpisywać.
Pozdrawiam

Numer GG **: Tekst widoczny tylko dla administratora
Dlaczego akurat ty?: Bo jestem cierpliwa i spędzam dość dużo czasu na czacie

Jaką byś chciał rangę?: +
Ile czasu spędzasz aktualnie na czacie?: Kilka godzin dziennie

Ile czasu jesteś w stanie spędzić na czacie?: 5-6 godzin.
Jaki jest twój staż na naszym czacie?: Kilka miesięcy, dokładnie nie pamiętam

Czy jesteś lubiany na czacie (oceń sam): Wydaje mi się, że tak. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie

Czy znasz regulamin?: Tak.
Czy zobowiązujesz się go przestrzegać?: Oczywiście, że tak.
Czy masz doświadczenie w podobnych dziedzinach?: Nie, ale szybko się uczę i lubię wyzwania

Czy masz konto na Facebooku? Podaj link *: Tekst widoczny tylko dla administratora
Napisz nam coś od siebie co wpłynie na pozytywne rozpatrzenie podania. Przekonaj nas do siebie: Jestem miła, cierpliwa, do każdego staram się podchodzić z sympatią i zrozumieniem. Jestem odpowiedzialna i wydaje mi się, że obiektywna. Jak większość nie lubię pisać o sobie dlatego nie będę się rozpisywać.
Pozdrawiam

jestem za ^^