GGCzat Forum

Pełna wersja: Podanie Zakochanyy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nick na czacie: Zakochanyy
Numer GG: 18957277
Dlaczego akurat ty?: Hm... Na Czacie Jestem już jakiś czas,myśle ze userzy i obsługa mnie Lubią
Jaką byś chciał rangę?: Hm... Na początek voice, ale potem mam nadzieje że moglbym awansować
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na czacie?: ok. 3-7h
Czy znasz regulamin?: Oczywiście...
Czy zobowiązujesz się go przestrzega??: Tak
Czy masz doświadczenie w podobnych dziedzinach?: No Pewnie
Napisz nam coś od siebie co wpłynie na pozytywne rozpatrzenie podania. Przekonaj nas do siebie: Skoro Mnie lubią to mam nadzieje żebym był także w obsłudzeSmile
moje zdanie ? : nie.
nie widziałam Cie jeszcze na czacie ;d
a poza tym :
JuSs
21:20:44
/seen zakochanyy
Czat
21:20:46
* GGCzat: Podana osoba nie istnieje!

POzdrawiam ! Smile
Trochę mało przekonujące podanie Tongue
Zakochanyy, a jak tam na Twoim kanale. ?
zakochany jak mi wiadomo to ty masz nick Sebastian u nas i powiem tak. Lubić to cię lubię ale moim zdaniem jak na rangę ta twoja obecność po 1 jest za mała a po drugie aż takiego starzu to raczej nie masz a pisząc "już troche jestem" to nie liczy się jedynie to kiedy sie pierwszy raz zalogowałeś ale aktywność

* GGCzat: Statystyki osoby Sebastian:
Wypowiedziane slowa: 1154 (Dzis: / W tym miesiacu: 306) |
Wypisane litery: 5080 (Dzis: / W tym miesiacu: 1340) |
Otrzymane kicki: 0 |
Otrzymane bany: 0|

Ogółem masz wypowiedzianych słów 1154 na czacie Smile świadczy to o aktywności Smile coś mało :/ tyle słów to dziennie idzie napisać i więcej
Narazie mam nick: Sebastian, a pozatem jestem teraz coraz częściej na czacie, tylko mało pisze Big Grin
Zgadzam się Guzik Wink
ale nie liczy sie czas jak powiedziałam wyżej . tym bardziej że jak dostajesz kicka ze nieaktywność to tak od razu na czat nie wracasz , a stażu dużego nie masz jakby nie było. Sa osoby dłuzej niz ty i rangi nie meja np Fien , Zyta (..) nie bede wymieniac wszystkich bo duzo Big Grin niezrozum mnie zle.

Pozdrawiam GUZIK vel ZATRZASK
Spoko, i Tak Wiem Ze niedostane Rangi ; P
Moja rada : Zwiększ aktywność wliczając oczywiście w tym swój udział
okee ;P w takim razie jesteście na mnie skazani 10h dziennie Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie