GGCzat Forum

Pełna wersja: Podanie o Kanał #zielony
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa kanału: zielony
Liczba osób które będą korzystać: 25
Średnia liczba osób online: 10
Tematyka kanału: wspólne rozmowy
Nick wraz z numerem GG administratora: Kozioł 10844678 / PROSTO 11473449 E-Mail administratora: http://www.siwyto5@o2.pl
Uzasadnienie prośby o rejestrację kanału*:Mam 17 lat i mam tez już trochę doświadczenia w czatach i chciałbym spróbowac z własnym i mam nadzieję że uda mi się żeby ten kanał był Dobry
Hasło** (tak/nie): nie
Usługa Mail Alias*** (tak/nie): nie

Składając prośbę o rejestrację kanału oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem oraz zobowiązuję się go przestrzegać
Popraw post;]

Pozdrawiam Macko!
A teraz wszystko ok z postem ?
(07.04.2010 0:06)Siwy napisał(a): [ -> ]Nazwa kanału: zielony
Liczba osób które będą korzystać: 25
Średnia liczba osób online: 10
Tematyka kanału: wspólne rozmowy
Nick wraz z numerem GG administratora: Kozioł 10844678 / PROSTO 11473449 E-Mail administratora: http://www.siwyto5@o2.pl
Uzasadnienie prośby o rejestrację kanału*: Mam już trochę doświadczenia w czatach i chciałbym spróbowac z własnym i mam nadzieję że uda mi się żeby ten kanał był Dobry
Hasło** (tak/nie): nie
Usługa Mail Alias*** (tak/nie): nie

Składając prośbę o rejestrację kanału oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem oraz zobowiązuję się go przestrzegać

Masz poprawny post, ponadto ile masz lat? ;>
Wyżej macie "Wzór Podania" - nauczcie się z niego korzystać.
Mam 17lat ale na czatach spędzam po kilka godzin więc chciałbym posiadac swój własny kanał z kumplem który też ma 17lat. Dzięki za Pomoc Smile
@BoskyRoman, niektórzy maja niestety problemy z czytaniem a nawet ze zwyklym skopiowaniem wiec nie ma co sie dziwic;p

Pozdrawiam Macko!
Macko! - no niestety Big Grin
Siwy - skopiuj poprawne podanie o kanał z mojego posta i czekaj na Kubofonistę Tongue
Odrzucam - niepoprawnie napisane podanie
Przekierowanie