GGCzat Forum

Pełna wersja: Propozycje funkcjonalności
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Macie jakieś propozycje nowych komend, funkcji? Zgłaszajcie Wink
Witam,nom co do tych funkcjonalnosci to jest jedno co mi sie podoba(niewiem czy innym) dodawania takiej wiadomosci wyswietlanej po wejsciu przy nicku np.wpisujemy /tekst ta wiadomosc i po wejsciu wszystcy ktorzy beda na kanale,zobacza ja. Smile
Chodzi o coś na styl temat rozmowy wyświetlany przy wejściu ?
nie,chodzi o takie cos np.:<#Maxio>"Witam was wszystkich" Wchodzi na czat Smile!
No, więc ja mam kilka propozycji.
Po pierwsze przydałby się jakiś temat kanału, który administrator może zmienić, taki temacik dzienny, pod komendą /topic

Po drugie przydałaby się taka komenda /me, która odpowiadałaby za to, że dany użytkownik wpisując komendę potem dowolny tekst to na czacie reszta użytkowników by otrzymywała wiadomość pogrubioną i innego koloru czcionkę, np. <#RomekkAtomekk> Ready (bardzo przydałaby się do tematyki naszego kanału.

Po trzecie przydałoby się aby komendy, które tworzy admin, to po wpisaniu jakiegokolwiek użytkownika to widzi cały czat.

No i przydałby się panelik, o którym kiedyś wspominałeś ;p
Panel chwilowo porzucilem bo wiekszosc uzytkownikow mam mobilnych. Z komenda do wszystkich to da sie zrobic, z me pomysle
Wiem, wspominałeś mi już o tym. Cóż, poczekamy jak będzie nas więcej ;p

No to ucieszę się bardzo gdy komendy by zostały zmodyfikowane ;]
Odświeżam wątek, sugestie są przyjmowane nadal Wink
No to ja mam 2 Smile
A więc:
Skoro już właściciele czatów na własnym numerze dostali dostęp do "bazy userów", byłoby miło gdyby mieli jak się z nimi skontaktować Smile Jakoś ciężko to widzę pisząc do dajmy na to 500 osób z osobna Smile No więc proponuje aby #(staff 30) mogli wysyłać wewnętrzne wiadomości globalne ( z limitem jakimś jedna na tydzień i możliwością zablokowania ich przez odbiorców, tak aby nie było nadużyć ) to by ułatwiło życie Smile
A druga sprawa to:
Kick zamienić na wyciszenie (np. 5minut), bo i tak jak ktoś dostanie kick'a wchodzi po 2sekundach i jest niepotrzebny spam Smile Jakby wyciszenie zbyt mocno nie obciążało serwera to byłaby możliwość to zmienić ?
Globalnych wiadomości raczej nie będzie, testowo były przy czatach na własnych BotAPI i wyszło kiepsko, a gdy były limitowane to rozpoczęło się powszechne narzekanie więc póki co nie.
A co do kicka to na pewno nie zostanie skasowany Wink Najwyżej powstanie druga komenda ale to też nie wiadomo kiedy Wink
Przekierowanie