Odpowiedz 
SKARGA Eve na PijanyIndyk
Autor Wiadomość
EvE Offline
Nowy
*

Liczba postów: 3
Reputacja: 0

Eve na PijanyIndyk
Na: jak w temacie PijanyIndyk.
Czas: 01.07.2011 godziny poranne.
A więc:

1. Od jakiegoś czasu jak większość zauważa PijanyIndyk uważa się za najważniejszego na czacie. Sam łamie regulamin. Pisze z błędami ortograficznymi twierdząc, że specjalne to robi. Obraża innych, po czym twierdzi, że to jego się obraża.

2. Jak każdy zauważył jest osoba samolubna, bezczelna, zbyt pewna siebie.

Nie bede się zbytnio rozpisywac bo pewnie i tak uzytkownicy dopisza cos od siebie Wink

Jestem za tym by go totalnie usunać z czatu.

... Nie Przeszkadzaj Gdy Ona Płacze...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2011 15:54 przez EvE.)
02.07.2011 15:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PijanyIndyk Offline
Dawna obsługa czatu

Liczba postów: 65
Reputacja: 2

RE: Eve na PijanyOndyk
Po pierwsze.
Wchodzisz na ten czat raz w miesiącu co mówi samo za siebie Smile
Nie mów za wszystkich to nie komuna Smile Każdy ma wolność zdaniaSmile
Wiem że masz spisek z jedną osobą na mnie !Smile
Błędy każdemu się zdarzają nie skończyłem filologi i omijałem lekcję ortografii Tongue
Nigdy nikogo nie obraziłem i to ja jestem poszkodowany.
Wszelkie wątpliwości są w logach w których kompletnie nic na mnie nie ma Tongue
Proszę mnie nie oceniać ktoś inny zrobi to lepiej .
Marnuję swój cenny czas odpisując na te brednie.
PS: Za to co tu napisałem mogę umrzeć gdyż jestem szczery !Smile I zawsze mówię prawdę nawet kiedy kłamię .

[Obrazek: PijanyIndyk.jpg]

Ja jestem fajny, ale zaraz sobie pójdę, Ja jestem fajny ale zabieram trochę czatu .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2011 15:57 przez PijanyIndyk.)
02.07.2011 15:57
EvE Offline
Nowy
*

Liczba postów: 3

RE: Eve na PijanyIndyk
Po 1 nie wchodze raz w miesiacu gdybys nie zauważył.
Po 2 to nie mam spisku z nikim, nie tylko ja narzekam na Ciebie.
Po 3 owszem błędy się zdarzaja, ale nie wtedy kiedy sie je specjalnie robi.
Po 4 nikogo nie obrażałeś a to ciekawe, w logach jest na ciebie wiecej niz myslisz.

... Nie Przeszkadzaj Gdy Ona Płacze...
02.07.2011 16:01
PijanyIndyk Offline
Dawna obsługa czatu

Jeszcze jedno pisanie skrótami typu bd. ; z/w nie jest błąd ortograficzny Smile tylko mój własny skrót !Smile A ten spisek Twój Eve z Kurosem będzie trzeba pohamować bo przybiera dziwne rozmiary Tongue

Ja jestem fajny, ale zaraz sobie pójdę, Ja jestem fajny ale zabieram trochę czatu .
02.07.2011 16:02
Kuros Offline
Dawna obsługa czatu

Liczba postów: 76

Niestety muszę się z tym wszystkim zgodzić co napisała Eve. Ja wiem, że sam nie jestem bez winy, że można mi dużo zarzucić, ale wydaje mi się, że więcej należy oczekiwać od kogoś kto jest w ekipie, która ma dawać przykład. Moja niechęć do Indyka jest bardzo dobrze widoczna i wszystkim znana, jest dla mnie zakałą ekipy. Każdy dobrze wie, że często się z nim kłócę. Niestety często to on prowokuje, bo wie, że nie przejdę koło tego obojętnie. Wielokrotnie zwracałem mu uwagę na to żeby nie pisał skrótami (i nie tylko ja) a on mniej czy bardziej arogancko robił tak dalej i mówił, coś w stylu, że jemu wolno i nie zamierza tego kończyć. Również celowe błędy ortograficzne nie są mu obce (nie dawniej jak kilka dni temu była taka sytuacja). Cytaty mógłbym przytoczyć ale za dużo szukania na tą chwilę.
Obrażasz innych w taki czy inny sposób, nie zawsze wprost.
W tym co napisałeś w swoim poście jest tyle prawdy co kot napłakał. Zachowujesz się arogancko nawet tutaj. Nikt raczej nie liczył, że będzie inaczej. Ale cóż, ludzi się nie zmieni Smile
02.07.2011 16:09
PijanyIndyk Offline
Dawna obsługa czatu

Idź lepiej przytocz te cytaty . Zachowuje się tak jak sytuacja wymaga .
Byłeś w ekipie i pokazałeś co potrafisz więc teraz zajmij się pisaniem na czacie, pozwalam ci nawet omijać moją osobę .

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2011 16:12 przez PijanyIndyk.)
02.07.2011 16:11
Kuros Offline
Dawna obsługa czatu

Liczba postów: 76

(02.07.2011 16:11)PijanyIndyk napisał(a):  Idź lepiej przytocz te cytaty . Zachowuje się tak jak sytuacja wymaga .
Byłeś w ekipie i pokazałeś co potrafisz więc teraz zajmij się pisaniem na czacie, pozwalam ci nawet omijać moją osobę .

Jak będzie taka potrzeba to przysiądę i przytoczę : ) A co do mojego uczestnictwa w ekipie - najpierw idź się doinformować : ) Sam odszedłem z ekipy bo przestałem wchodzić swego czasu na czat : )
02.07.2011 16:14
kostucha7 Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 21
Reputacja: 4

Zgadzam sie Z Eve.

Moze zemnie maly cham lecz do kobiet szacun mam !!Tongue[b] [/b]
02.07.2011 16:51
JuSs Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 268
Reputacja: 8

No więc tak ;]
po 1. wkurza mnie to jak mnie pouczasz, a od tego Ty tu nie jesteś by pouczać innych. Sory, ale panoszyć tu to się nie powinieneś.
Po 2. Co do błędów ortograficznych to raczej powinieneś znać zasady? Wkońcu jak jest w regulaminie to Obsluga powinna takowe błędy poprawiać. A ty jeszcze wielce jesteś oburzony jak ja poprawiam twoje. Wiążą się z tym też celowe błędy, które robić potrafisz. Robisz mi lub komu kolwiek na złość? Nie. Szkodzisz sobie.
Po 3 . Co do pisania skrótów - w regulaminie jest jasno i wyraźnie, że się ich nie używa. A ty jeszcze swoje tworzysz? Gdzie tu rozum? ;l
po 4. Nie obrażasz nikogo? Hm..sama zostałam obrażona przez ciebie. Więc czemu kłamiesz? Mógłbyś chociaż szczery być. A ty robisz wszystko by obronić siebie - nawet kłamstwem. Gdzie tu lojalność?
Po 5. Zauważyłam , że często prowokujesz. A to wiąże się niby z obrazami na Ciebie. Te obrazy to skutek właśnie twojego prowokowania.
Po 6. To działasz mi na nerwy już od dawna. Nie pasujesz do ekipy - hm, ale to moje skromne zdanie - może się chociaż trochę liczy? Myślisz, że jesteś Bóg wie kim. To jest nawet śmieszne Big Grin

no więc tak po krótce to popieram Eve i resztę. Podziwiam, że w końcu ktoś napisał tą skargę . Pozdrawiam Smile

[Obrazek: JuSs.jpg]
02.07.2011 23:31
kostucha7 Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 21
Reputacja: 4

Z JuSs też sie zgadzam . . (Nowośc heh) ale obie maja racje.

Moze zemnie maly cham lecz do kobiet szacun mam !!Tongue[b] [/b]
02.07.2011 23:41
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości