Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
skarga na JuSs
Autor Wiadomość
Slave1 Offline
Nowy
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0

Brick skarga na JuSs
Witam! 16 sierpnia br ok. godziny 23:30 dokładnie nie pamiętam byłem mobilny otrzymałem ban od JuSs. Nie powiem, powód był, ale przed banem powinno być ostrzeżenie, kick i dopiero ostateczny ban. I uważam, że za raz użyty wulgaryzm nie powinien być od razu ban na 1d jaki nałożyła na mnie JuSs. Sądzę też, że nadużywa ona władzy, ponieważ często każe się "uciszać" (przynajmniej mi) bo nie mam rangi i jestem nikim. Często tak robi gdy jestem mobilny. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego wątku, oraz (jeśli byłoby to możliwe) o degradację rangi JuSs. Pozdrawiam Slave Wink
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2010 13:14 przez Slave1.)
18.08.2010 12:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika
REKLAMA
Google Offline
Pan reklamowy ;)

*

Kuros Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 57
Reputacja: 1

RE: skarga na JuSs
Ja od siebie pragnę dodać jeszcze jedną rzecz, właśnie w kwestii JuSs a także i częściowo Devila. Zarówno JuSs jak i Devil nadużywają wulgaryzmów. Nie raz widzę gdy cenzor kopie JuSs po raz któryś z kolei. Troszkę mi się to nie podoba bo to Obsługa powinna dawać przykład użytkownikom. I pewnego dnia (nie pamiętam kiedy dokładnie - ale w archiwum na pewno mam Wink) zwróciłem uwagę JuSs żeby używała mniej wulgaryzmów. Po krótkiej dyskusji zostałem wyrzucony przez kogoś z wyżej wymienionej dwójki z czata za, z tego co pamiętam Prowokacje. Oczywiście Devil trzymał stronę JuSs, że za wulgaryzmy jest tylko kick od bota i jest to wystarczająca kara. Na nic się zdało to, że przytoczyłem regulamin dotyczący kar za wulgaryzmy, który to oczywiście Obsługa świetnie zna.

To nie pierwszy przykład nadużywania władzy przez JuSs i Devila (a czasem nawet olewania użytkownika). Wczoraj na czacie zrobiłem literówkę i napisałem "gej" zamiast "hej" (oczywiście poprawiłem to). Akurat wtedy wszedł Leniwiec, wziął to do siebie i napisał coś sugerujące, że jestem gejem (mam w domu w archiwum). Nazywanie mnie homoseksualistą jest dla mnie obraźliwe co od razu zaanonsowałem. Niestety Obsługa w składzie JuSs na pewno i chyba Devil, trzymali stronę Leniwca, mówiąc mi, że to żart. Poczułem się tym urażony i nie życzę sobie takich żartów w stronę mojej osoby od obcych mi osób. Leniwiec nie został ukarany nawet kickiem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2010 13:20 przez Kuros.)
18.08.2010 13:19
JuSs Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 250
Reputacja: 5

Hm..co do tego bana: wydaje mi się że był słuszny, ponieważ dawałam wiele ostrzeżeń kierowanych do tej oto osoby Wink może i przesadziłam z czasem tego bana, lecz wydaje mi się że i tak był słuszny.

co do skargi Kurosia, on sam często prowokuje do kłótni i tego typu rozmów, myślę że jego przywitanie(o którym pisał) 'gej' było celowe(prowokacja do kolejnej kłótni).
Co do wulgaryzmów, może i nie jestem święta, nie będę się bronić że ich nadużywam, przecież każdy może mieć zły dzień ;]

chyba nie mam nic więcej do dodania Wink

[Obrazek: JuSs.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2010 20:01 przez JuSs.)
18.08.2010 13:29
Kuros Offline
GGCzat.net
*

(18.08.2010 13:29)JuSs napisał(a):  Hm..co do tego bana: wydaje mi się że był słuszny, ponieważ dawałam wiele ostrzeżeń kierowanych do tej oto osoby Wink może i przesadziłam z czasem tego bana, lecz wydaje mi się że i tak był słuszny.

co do skargi Kurosia, on sam często prowokuje do kłótni i tego typu rozmów, myślę że jego przywitanie(o którym pisał) 'gej' było celowe(prowokacja do kolejnej kłótni).
Co do wulgaryzmów, może i nie jestem święta, nie będę się bronić że ich nadużywam, przecież każdy może mieć zły dzień ;]

Jeśli ban Slave'a był słuszny to może powinnaś napisać podanie o zbanowanie Cię? Skoro piszesz, że można mieć zły dzień to czemu innych za to banujesz? Tylko, że u Ciebie ten zły dzień się zdarza dosyć często. Zauważ, że na klawiaturze komputerowej literki g i h są koło siebie. Na telefonie są pod tym samym przyciskiem Wink
Dla was prowokacja to wszystko co was dotyka, gdy zwracam uwagę, że robicie coś źle, sprzecznie z regulaminem. Nie jestem święty ale mam takie samo prawo zgłaszać wasze błędy jak Wy macie prawo zwracać uwagę mi. Bo jesteście tak samo jak ja ludźmi, a ranga nie stawia Was wyżej od innych Wink
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2010 13:46 przez Kuros.)
18.08.2010 13:44
Leniwiec Offline
Dawna obsługa czatu

Liczba postów: 114

Kuros: byłem przy obu sytuacjach które opisałeś Smile Przy pierwszej staraliśmy Ci się wytłumaczyć, że skoro skrypt nie daje bana za nadmierną ilość upomnień, to najwidoczniej za te upomnienia być ban, lecz co najwyżej kick Wink Nie podoba się to? Napisz w dziale Sugestie by za na przykład piąte upomnienie był już ban Smile Myślę, że Kuba z łatwością mógłby to zmienić Smile A kick dostałeś za kłótnię, która była całkowicie zbędna Smile
Co do tego gej-hej, powitałeś mnie słowem "gej"... Osoby korzystające z mobilnego gg wiedzą, że gdy się jest w trybie pisania, nie widać przychodzących wiadomości. Przyznaję, że odparłem słowami "nie pytałem o Twoje preferencje seksualne Smile" co nie miało na celu obrażenia Ciebie. Ot taka sobie, zwykła riposta. Ponadto sam nieraz obrażałeś mnie Smile Może nie wprost, ale różnymi ironiami, na przykład po tym, gdy upomniałem Cię, byś nie przedłużał sztucznie aktywności na czacie napisałeś, żebym Cię wykopał skoro złamałeś regulamin (ironia mająca na celu wyśmianie rangi którą posiadam Wink oraz kpina ze mnie).

Slave: proponuję lekturę przed następnym złożeniem skargi: Klik Wink
Ponadto ileż można czytać wulgaryzmów, które celowo omijają cenzora? ;> Nie było mnie w tym czasie na czacie, lecz wiem, że co jak co, ale Juss niechętnie daje bany nawet jeśli jest powód. Ogólnie we wszystkich "kategoriach" (czy jak to nazwać) taryfikatora przed pierwszym kickiem każdy z obsługi sam od siebie dodaje X upomnień słownych. Smile

Życie jest piękne do czasu, aż trzeba wstać z łóżka i zacząć coś robić...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2010 13:52 przez Leniwiec.)
18.08.2010 13:52
Kuros Offline
GGCzat.net
*

(18.08.2010 13:52)Leniwiec napisał(a):  Kuros: byłem przy obu sytuacjach które opisałeś Smile Przy pierwszej staraliśmy Ci się wytłumaczyć, że skoro skrypt nie daje bana za nadmierną ilość upomnień, to najwidoczniej za te upomnienia być ban, lecz co najwyżej kick Wink Nie podoba się to? Napisz w dziale Sugestie by za na przykład piąte upomnienie był już ban Smile Myślę, że Kuba z łatwością mógłby to zmienić Smile A kick dostałeś za kłótnię, która była całkowicie zbędna Smile
Co do tego gej-hej, powitałeś mnie słowem "gej"... Osoby korzystające z mobilnego gg wiedzą, że gdy się jest w trybie pisania, nie widać przychodzących wiadomości. Przyznaję, że odparłem słowami "nie pytałem o Twoje preferencje seksualne Smile" co nie miało na celu obrażenia Ciebie. Ot taka sobie, zwykła riposta.

"- Wulgaryzmy
1. Ostrzeżenie
2. Kick
3. Kick
4. Ban 15m
5. Ban 30m
6. Ban 1h
7. Ban 1d"

Regulamin jest od tego żeby go przestrzegać. I to raczej on jest nadrzędny nad botem. Być może po to bot nie dostał uprawnień do banowania dlatego, że w przeciwnym wypadku Wy jako ekipa szybko moglibyście wylądować z banem. I dlatego tylko daje kicki. Nie wydaje mi się żeby "zdanie" bota było nadrzędne nad regulaminem. Kick nikogo nie nauczy żeby nie przeklinać. Bo po co mu przestawać? oO Przecież co najwyżej dostanie kicka i wróci na czat tak szybko jak z niego wyszedł. To Wy od tego jesteście żeby robić porządek banami.
Riposta ma coś na celu, prawda? I to raczej nie jest przesycone pozytywem.

(18.08.2010 13:52)Leniwiec napisał(a):  Ponadto sam nieraz obrażałeś mnie Smile Może nie wprost, ale różnymi ironiami, na przykład po tym, gdy upomniałem Cię, byś nie przedłużał sztucznie aktywności na czacie napisałeś, żebym Cię wykopał skoro złamałeś regulamin (ironia mająca na celu wyśmianie rangi którą posiadam Wink oraz kpina ze mnie).

Nie, to miało na celu zmobilizowanie Cię żebyś napisał do JuSs jak masz to w zwyczaju robić. Co powtarza się często.
18.08.2010 14:14
Devil Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 90
Reputacja: 2

hm co do sprawy Slave1 nie było mnie wtedy wiec nie wiem jak to wyglądało Wink
ale Slave1 sam powiedz czy czasem nie jest tak że w co 2 twojej wypowiedzi jest cenzor i do tego czasem go omijasz kara może ciut za surowaWink ale moim zdaniem lepiej surowa niż jej kompletny brak Wink
co do uciszania nic takiego nie zauważyłem jednak nie jestem non stop na czacieWink
natomiast jeśli chodzi o degradacje to twoja prośba jest po prostu śmieszna gdyby po każdym małym błędzie obsługi dana osoba była degradowana to doszło by do tego że obsługa bała by się userów a to chyba było by trochę śmieszne nie sadzicie;>? To raczej userzy powinni bać się obsługi Wink
Slave1 dołączyłeś dziś do forum i widzę że tylko po to żeby złożyć skargę gdyby nie juss pewnie w ogóle byś nie wiedział o istnieniu forum Big GrinTongue hehe Big Grin

co do kurosa
otóż kuros mści się na nas za to że go nie poparliśmy w jego podaniu o rangę Wink
udaje że należy do obsługi i pilnuje nas bacznie cały czas Smile czasem się go aż boje żeby mi czasem bana nie dał. Drogi kurosie ja tak strasznie bluźnię ;> nie wydaje mi się Wink poza tym każdy czasem ma zły dzień i może zacenzorować ale jeśli jakiś nowy ostro cenzoruje to moim zdaniem trzeba go ochłodzić Wink
kiedy ktoś jest dłużej przymyka się oko po prostu na to
Sz.P. Kurosie jak olewamy użytkowników proszę o przykładySmile co do tej dyskusji przez którą miałeś być wyrzucony napisałeś coś w stylu że obsługa bawi się w jakieś "trójkąty" sory ale mnie to obraziło i tak jesteś bardzo pobłażnie traktowany cały czas się kłócisz z obsługą i wytykasz nam każdy nawet najmniejszy błąd nie trzymam strony juss tylko widzę że ty za wszelka cenę chcesz się mścić i często prowokujesz
co do tej twojej niby literówki każdy wie jak się lubicie z leniwcem Wink i moim zdaniem jeśli tak napisałeś to nie możesz mieć pretensji do riposty leniwca sam prowokujesz a później dziwisz się że ktoś ci tak odpowiada domagasz się kicka dla leniwca a czy ty dostałeś za swojego geja kicka?? nie więc nie rozumiem skargi Wink

[Obrazek: Devil.jpg]

REMIX Evanescence - Bring me to life (Dj's From Mars Bootleg Club mix)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2010 19:50 przez Devil.)
18.08.2010 19:50
Kuros Offline
GGCzat.net
*

(18.08.2010 19:50)Devil napisał(a):  co do kurosa
otóż kuros mści się na nas za to że go nie poparliśmy w jego podaniu o rangę Wink
udaje że należy do obsługi i pilnuje nas bacznie cały czas Smile czasem się go aż boje żeby mi czasem bana nie dał. Drogi kurosie ja tak strasznie bluźnię ;> nie wydaje mi się Wink poza tym każdy czasem ma zły dzień i może zacenzorować ale jeśli jakiś nowy ostro cenzoruje to moim zdaniem trzeba go ochłodzić Wink
Sz.P. Kurosie jak olewamy użytkowników proszę o przykładySmile co do tej dyskusji przez którą miałeś być wyrzucony napisałeś coś w stylu że obsługa bawi się w jakieś "trójkąty" sory ale mnie to obraziło i tak jesteś bardzo pobłażnie traktowany cały czas się kłócisz z obsługą i wytykasz nam każdy nawet najmniejszy błąd nie trzymam strony juss tylko widzę że ty za wszelka cenę chcesz się mścić i często prowokujesz
co do tej twojej niby literówki każdy wie jak się lubicie z leniwcem Wink i moim zdaniem jeśli tak napisałeś to nie możesz mieć pretensji do riposty leniwca sam prowokujesz a później dziwisz się że ktoś ci tak odpowiada domagasz się kicka dla leniwca a czy ty dostałeś za swojego geja kicka?? nie więc nie rozumiem skargi Wink

Nie rozśmieszaj mnie Devil swoimi refleksjami. Nie trzymasz strony JuSs? Ha ha. To Ci dopiero. Wydajesz się robić wrażenie jakbyś kręcił z nią.
Akurat Twoje czy jej poparcie to jest mi potrzebne jak rybie ręcznik. Wszyscy dobrze wiemy, że nie lubię Ciebie, Leniwca i JuSs i to ze wzajemnością. Tak samo to, że wasza trójka trzyma się razem ;] Taka przyjaźń wewnątrz obsługi. Tak jak zwracam każdemu uwagę na błędy ortograficzne, tak robię to samo w przypadku gdy robicie coś niezgodnego z normami. Nie uważam żeby to było coś złego a tym bardziej sprzecznego z jakimkolwiek regulaminem ;]

Przykład olewania użytkownika? Przecież podałem, obraza usera przez członka ekipy. Przejrzałem logi i jednak nie było Cię przy tej rozmowie więc możesz się na ten temat nie wypowiadać. Może wkleję cytat:

Cytat:2010-08-17 19:07:28 :: CzatGG
* GGCzat: <+Leniwiec>: ---> dolaczyl do nas

2010-08-17 19:07:36 :: CzatGG
<+Leniwiec> hej

2010-08-17 19:07:41 :: CzatGG
<Ona22> Hej

2010-08-17 19:07:42 :: kuros666
sobota

2010-08-17 19:07:47 :: CzatGG
<@JuSs> Cześć

2010-08-17 19:08:28 :: CzatGG
<Andrzej> zw

2010-08-17 19:08:32 :: kuros666
gej

2010-08-17 19:08:37 :: kuros666
*hej

2010-08-17 19:08:58 :: CzatGG
<Ona22> Kura jaki gej?

2010-08-17 19:09:03 :: CzatGG
<+Leniwiec> nie pytalem o Twoje preferencje seksualne Tongue

2010-08-17 19:09:16 :: kuros666
nie obrażaj mnie

2010-08-17 19:09:40 :: CzatGG
<+Leniwiec> dla Ciebie to obraza? ;>

To, że Was nie lubię nie znaczy, że będę Was jawnie obrażał. Chyba, że ktoś już naprawdę przegina i jedzie np. po rodzinie. Dla mnie obraźliwe jest nazywanie mnie homoseksualistą każdym określeniem. Czy będzie to gej, pedał czy już dosadniej ciota. Bo przecież one znaczą to samo. Więc czy jeśli nazwę kogoś ciotą to też nie będzie potraktowane jak obraza? Bo założę się, że jeśli któregoś dnia nazwałbym tak np. Ciebie to dostał bym nawet od razu bana. Bo jestem tylko userem a Wy Obsługą.
18.08.2010 22:01
Leniwiec Offline
Dawna obsługa czatu

Liczba postów: 114

Kuros to, co wkleiłeś to nie są logi... To jedynie Twoje archiwum, którym zresztą łatwo manipulować... Ponadto nie dowodzą ona nieobecności Devila w tym czasie na czacie.

Poza tym dyskusja nieco odbiegło od właściwego tematu Smile proponuję, by osoby, które już się wypowiedziały, nie pisały wielu wiadomości i wprowadzały na forum taki chaos, jaki bywa na czacie. Chcecie coś dodać? Edytujcie posty Tongue (wiem, że teraz piszę wbrew swojej radzie, ale po edycji pewnie nikt by tego nie zauważył Wink)

Życie jest piękne do czasu, aż trzeba wstać z łóżka i zacząć coś robić...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2010 10:05 przez Leniwiec.)
19.08.2010 0:04
Slave1 Offline
Nowy
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0

(18.08.2010 13:29)JuSs napisał(a):  Hm..co do tego bana: wydaje mi się że był słuszny, ponieważ dawałam wiele ostrzeżeń kierowanych do tej oto osoby Wink może i przesadziłam z czasem tego bana, lecz wydaje mi się że i tak był słuszny.

ja tam nie pamiętam żebyś dawała mi ostrzeżenia ;] od razu komunikat o otrzymaniu bana ;/;]
(18.08.2010 19:50)Devil napisał(a):  hm co do sprawy Slave1 nie było mnie wtedy wiec nie wiem jak to wyglądało Wink
ale Slave1 sam powiedz czy czasem nie jest tak że w co 2 twojej wypowiedzi jest cenzor i do tego czasem go omijasz kara może ciut za surowaWink ale moim zdaniem lepiej surowa niż jej kompletny brak Wink
co do uciszania nic takiego nie zauważyłem jednak nie jestem non stop na czacieWink
natomiast jeśli chodzi o degradacje to twoja prośba jest po prostu śmieszna gdyby po każdym małym błędzie obsługi dana osoba była degradowana to doszło by do tego że obsługa bała by się userów a to chyba było by trochę śmieszne nie sadzicie;>? To raczej userzy powinni bać się obsługi Wink
Slave1 dołączyłeś dziś do forum i widzę że tylko po to żeby złożyć skargę gdyby nie juss pewnie w ogóle byś nie wiedział o istnieniu forum Big GrinTongue hehe Big Grin

co do kurosa
otóż kuros mści się na nas za to że go nie poparliśmy w jego podaniu o rangę
udaje że należy do obsługi i pilnuje nas bacznie cały czas czasem się go aż boje żeby mi czasem bana nie dał. Drogi kurosie ja tak strasznie bluźnię ;> nie wydaje mi się poza tym każdy czasem ma zły dzień i może zacenzorować ale jeśli jakiś nowy ostro cenzoruje to moim zdaniem trzeba go ochłodzić
Sz.P. Kurosie jak olewamy użytkowników proszę o przykładyco do tej dyskusji przez którą miałeś być wyrzucony napisałeś coś w stylu że obsługa bawi się w jakieś "trójkąty" sory ale mnie to obraziło i tak jesteś bardzo pobłażnie traktowany cały czas się kłócisz z obsługą i wytykasz nam każdy nawet najmniejszy błąd nie trzymam strony juss tylko widzę że ty za wszelka cenę chcesz się mścić i często prowokujesz
co do tej twojej niby literówki każdy wie jak się lubicie z leniwcem i moim zdaniem jeśli tak napisałeś to nie możesz mieć pretensji do riposty leniwca sam prowokujesz a później dziwisz się że ktoś ci tak odpowiada domagasz się kicka dla leniwca a czy ty dostałeś za swojego geja kicka?? nie więc nie rozumiem skargi

nie jest tak jak napisałeś wyżej: "że w co 2 twojej wypowiedzi jest cenzor i do tego czasem go omijasz" a jak omijam to musze mieć konkret. powód ;] wiadomo, ze będziesz trzymać stronę JuSs bo jak to na czacie jest głoszone "obsługa zawsze razem" ;] ja bym serio prosił głównego Admina o degrada rangi JuSs ponieważ nie nadaje się na operatora ;]
oraz tym zdaniem "obsługa bała by się userów a to chyba było by trochę śmieszne nie sadzicie? To raczej userzy powinni bać się obsługi " pokazujesz, że jednak nadużywacie czasem władzy po to żebyśmy my userzy sie was bali ponieważ jesteście operatorami
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2010 0:57 przez Slave1.)
19.08.2010 0:46