Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Wojny gangów" na czacie. Mam dosyć - będą konsekwencje
Autor Wiadomość
Kubofonista Offline
Właściciel Serwisu
*

Liczba postów: 537
Reputacja: 13

"Wojny gangów" na czacie. Mam dosyć - będą konsekwencje
Moi drodzy. Prosiłem Was wiele razy abyście się uspokoili, upominałem, i nic. Zupełnie nic. Mieliście to gdzieś. Oczywiście mowa tu o niektórych osobach.

Mam już serdecznie dosyć Waszych walk na czacie, szczególnie niektórych osób, i głównie z obsługą. Psujecie mi atmosferę na czacie, i jak mówią użytkownicy - kiedyś było lepiej.

Analizowałem dzisiejsze logi, wszystko ładnie i pięknie jak zwykle do momentu wejścia Maliny22 i jej zaczepnego tekstu

Cytat:[10.12.2010 14:18] (Malina22): zycie na czacie bylo by piekne gdyby nie było Devila i Juss i nie obruszaj sie Devil bo wiele osob tak sadzi ..inni tez mają rangę ale nie zachowują sie tak jak wy

Skończcie wreszcie z tą toksyczną atmosferą!

I jeszcze raz k...wa powtórze: MAM DOSYĆ WASZYCH KŁÓTNI.

Dlatego będą surowe konsekwencje za takie zachowania, pójdą bany dla prowokujących osób, i może się uspokoicie i będzie normalnie, jak kiedyś.

P.S: Wiem, że jeśli zbanuję któregoś z tych krzykaczy to oczywiście będę ten niedobry, i niesprawiedliwy który za nic dał bana. Ale wtedy na czacie będzie normalnie, a to, że będzie trzeba skasować kilka osób aby było jak kiedyś, jakoś nie umiem się tym przejąć.

[Obrazek: kubofonista.jpg]
10.12.2010 16:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Hardcore Offline
Czatoaktywista

Liczba postów: 97
Reputacja: 2

RE: "Wojny gangów" na czacie. Mam dosyć - będą konsekwencje
No i dobrze Wink Wkońcu skończy się to.. coś xD

[Obrazek: Hardcore.jpg]
10.12.2010 16:33
Mufur Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 23

Osobiście demokrację uważam za najgorszy z możliwych systemów, ale totalitaryzmowi również mówię NIE. Jeśli postąpi Pan, Panie Kubo w sposób jaki proponuje Pan w swoim poście to moja skromna osoba porzegna się również z czatem. Bo sposób jaki Pan proponuje działa jak lek przeciwbólowy na zęba... usuwa ból, ale nie przyczynę bólu... Przyczyną bólu w moim odczuciu nie jest ani JuSs, ani Devil, ani nawet Malina22. W moim odczuciu przyczyną "bólu" jest niezrozumienie obu stron barykady w podejściu do życia. Co jest akurat dobre, bo gdyby wszyscy byłi tacy sami życie byłoby strasznie nudne... i przewidywalne.

Pozdrawiam
mufur
11.12.2010 9:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Coma Offline
Jestem stałym bywalcem

Liczba postów: 44
Reputacja: 4

Brak sensy, brak... Zamiast rozwiązać problem zakazujesz o nim rozmawiać i zachowujesz się tak jakby go w ogóle nie było... No ale nic, Twój czat i rób sobie z nim co chcesz i rządź na nim w jaki sposób chcesz.
Jak ktoś już wcześniej wspomniał jesteśmy "społecznością" i wszelkie spory i kłótnie są nieuniknione. Wszystkie będziesz w ten sposób załatwiał? Jak tak to powodzenia.

Pozdrawiam, Coma.

"Ginie Nadzieja I Moc
Rośnie Apetyt Na Zło
Zwyciężą Ci, Co Nienawiścią Silni
Szydzą Z Innych..." Big Grin
11.12.2010 9:16
Malina22 Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 18
Reputacja: 0

Bardzo ciekawe Panie Kubo..tylko czemu wkleił pan część tylko rozmowy z Devilem? I to nie była kłotnia tylko wymiana zdań..a pozatym jeśli użytkownicy z rangą mogą zwracać nam uwagę to sądze że my też możemy..widocznie kolejny raz się myliłam...są również inne czaty..nie muszę być na tym..wystarczy powiedzieć sama odejdę ..bo mnie jak narazie to śmieszy ta sytuacja i zachowanie co niektorych to tyle..
11.12.2010 11:30
Ben Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 13
Reputacja: 4

Od jakiegoś czasu stoję z boku i obserwuję to wszystko. Staram się nie mieszać, bo nie byłem świadkiem tego wydarzenia i co więcej lubię obie strony konfliktu, cięźko więc zachować obiektywność. Powiem tylko tyle - mądrzejsza osoba w końcu ustąpi bo takie kłótnie są bez sensu i nikt nic nimi nie udowodni. I nie ma co ciągnąć "czegoś" w nieskończoność bo to staje powoli coraz bardziej męczące i żałosne. Każdy może mieć lepszy czy gorszy dzień, każdy też może się głupio zachować, wiem to bo sam tak czasem postępuję. Co więcej nie myli się tylko ten co nic nie robi. Ale nie ma co do tego wracać tylko oddzielić to co było grubą krechą i żyć nadal. Przede wszystkim w zgodzie.
11.12.2010 14:10
Malina22 Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 18

Dlatego też ustepuje..żeganam
11.12.2010 14:21
Kubofonista Offline
Właściciel Serwisu
*

Liczba postów: 537
Reputacja: 13

Cytat:Jeśli postąpi Pan, Panie Kubo w sposób jaki proponuje Pan w swoim poście to moja skromna osoba porzegna się również z czatem. Bo sposób jaki Pan proponuje działa jak lek przeciwbólowy na zęba... usuwa ból, ale nie przyczynę bólu...

Tak, ale skutek tego jest taki, że skończy się ten cały cyrk i skończą mi odstraszać ludzi.

Cytat:W moim odczuciu przyczyną "bólu" jest niezrozumienie obu stron barykady w podejściu do życia

Oni nie muszą się lubić, niech się kłócą dalej ale prywatnie. Zwyczajnie, nie na czacie. Bez szkody dla ogółu społeczności nie zaangażowanej w spór która widząc kolejny cyrk po prostu wychodzi.

Cytat:Zamiast rozwiązać problem zakazujesz o nim rozmawiać i zachowujesz się tak jakby go w ogóle nie było...

Jak już mówiłem, to jedyne wyjście aby niezaangażowane osoby nie musiały opuszczać czatu bo Wam się chce całe dnie kłócic.

Cytat:Jak ktoś już wcześniej wspomniał jesteśmy "społecznością" i wszelkie spory i kłótnie są nieuniknione.

Załatwiajcie to między sobą na priv, nie na czacie, i nic nie będę miał do waszych sporów.

Cytat:a pozatym jeśli użytkownicy z rangą mogą zwracać nam uwagę to sądze że my też możemy

Pewnie, rozminęliście się tylko ze sposobem jak coś takiego uczynić.

[Obrazek: kubofonista.jpg]
11.12.2010 14:22
Mufur Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 23

Naprawdę uważa Pan że to się skończy? Jak już wcześniej pisałem, mój staż tutaj jest krótki, ale odkąd pamiętam na własnie te dwie osoby były skargi mówiące o stronniczości... (choć mnie osobiście mierzi podejście innej osoby z obsługi - ale to zupełnie inny temat). Nie mówię w żadnym wypadku o degradowaniu ich a jedynie o wyłuszczeniu iż każdy z nas jest inny i niepowinniśmy tak bardzo subiektywnie oceniać ludzi według swojej miary... Jeśli ktoś coś powie i poczuję się tym obrażony (choć to raczej trudne) to moja sprawa, bo kogoś innego może to zupełnie nie ruszać... Odwrotny przypadek był wielokrotnie na czacie, kiedy to (niech już będzie) Malina22 pisała do mnie i ktoś uznał że mnie obraża, a ja wcale nie czułem się obrażany. Daltego proponuję aby poinstruował Pan obsługę aby patrzyła również na reakcję osoby teoretycznie obrażanej a w razie wątpliwości najnormalniej spytała... przecież dla obsługi nie jest problemem sprawdzenie numeru danego delikwenta...
Rozumiem Pańskie podejście że nie chce Pan aby osoby uciekały jednak nie wszyscy jesteśmy dziećmi i mamy już dystans do siebie (nie bierzemy wszystkiego dosłownie) - to chyba mozna nam wybaczyć. Bo koniec końców wydaje mi się że każdy z wiekiem nabiera dystansu do siebie...
Martwi mnie jeszcze tzw. "efekt stadny" u niektórych młodych osób bywających na czacie... Ślepe patrzenie za liderem (którym w tym wypadku jest Pan) bez jakiegokolwiek osądu własnego...
11.12.2010 15:21
happygirl6 Offline
Jestem stałym bywalcem

Liczba postów: 68

Malina , Coma , Ben i częściowo Mufur mają racje ...
Jeśli tak dalej będzie , że ów czat zostanie zdominowany przez takich ludzi w obsłudze czata typu Juss albo Deviil , to moja osoba nieprędko tam zajrzy .
Może to zabrzmi bardzo nieskromnie , ale jestem pewna , ze niektórzy w takiej sytuacji tęskniliby za mną bardziej niż za Juss lub też Devilem ...
To byłoby na tyle . Amen .

Pozdrawiam moich fanów , happy

I znów będzie daleko
I znów będzie tęsknie
I znów się spotkamy
I znów będzie pięknie ...

[Obrazek: Happygirl6.jpg]
12.12.2010 4:49
Wątek zamknięty