Wątek zamknięty 
SKARGA Kostucha7 na Devil
Autor Wiadomość
kostucha7 Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 21
Reputacja: 4

Information Kostucha7 na Devil
* Data 11.10.11
* Devil
* Opis zdarzenia; nie było tego dnia żadnych obrażeń prze zemnie a Ban dostałem od Devila którego nie

było tylko mu napisali żę STRASZNIE KLNĘ i obrazam userów .. niestosownie sie Devila. do Tarifikatora

dostanie Bana przez napisanie bobra OSZCZESTWA ktorego powodem byl Ban dla mnie zmiana tematu co było

kiedyś. a nie pisanie o banie w danym dniu. a za ktore juz sie mi oberwało kickami i banami ( mowia ze

slusznie juz nie wazne to) wazne co tego dnia sie stalo a nie innego. Irytowanie userow slowami Devila (

nie cwaniakuj bo bana dostaniesz zobaczysz, liczenie kickow banow jeszcze raz i lecisz powtarzanie to

KILKAKROTNIE na ogolnym co prowdzi do Irtytacji i prowokacji USERA ,a nie to jego zaprzestania zlych

rzeczy. nie zna za bardzo regulaminu z tego co widziałem. to że ma ten Wielmozny PAn Kompleksy i mu nie

idzie w zyciu to nie znaczy ze ja mam za to cierpiec .bo to nie moja jest rzecz. upomnienie powinno byc

na PriV (np. moglbys nie robic bydła ??bo bana Ci dam dzieki. Odpowiedz by byla (ok spoko

).poinformowania 2 osoby na priv (np dostal ostrzezenie odemnie za to) a nie na ogolnym co prowadzi do

zamieszek i podzialu Userow nie potrzebnych wyzwisk, obrazania. Devil z @ przed nickiem jest niebezpieczny

jak mała 2 letnia dziewczynka z zapałkami ktora jest sama w domu i zapala zapałka rzuca i wszystko w

okół płonie.NIE TRAKTOWANIE WSZYTSKICH JEDNAKOWO (daje bany 1 osobie np mi choc ta 2 strona napisala

gorsze rzeczy jak ja i byla pierwsza z obrazaniem niz ja to ta osoba i tak nawet nie zostaje UPOMNIANA

Jeżeli ma choć odrobine Honoru godnośći szacunku dla userow i ma jaja to poda się do Dymisji i zostanie z

%.+ lub zwykłym Userem. a jesli nie to posostanie jedna opcja. po 2 za błedy które popelnił powinien miec

kare na jakis czas odsuniety z funkcji chociaz a nie widac zeby byly wyciagane konsenkwencje za błedy. za

ktore user by juz dawno był ukarany. z
powazaniem KOstucha7 zwykły User.P>S Devil zastanow sie nad swoim zachowaniem masz dawac przyklad userom

;( (Chce zeby inni byli Traktowani jak Ja a Ja jak iNNi- a nie jakies osobne prawo dla mnie nagle tworza.)

Moze zemnie maly cham lecz do kobiet szacun mam !!Tongue[b] [/b]
13.10.2011 17:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Kubofonista Offline
Właściciel Serwisu
*

Liczba postów: 537
Reputacja: 13

RE: Kostucha7 na Devil
Temat został poruszony w osobnym temacie: http://forum.ggczat.net/unban-kostucha7-t-1000.html więc proszę nie zakładać drugiego lecz kontynuować dyskusję tam.

[Obrazek: kubofonista.jpg]
13.10.2011 17:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty