Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#Antyspam
Autor Wiadomość
kostucha7 Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 21
Reputacja: 4

#Antyspam
# Dokładna data to; 14.12.2010 godz. 17:54
# Nick osoby nakładającej karę: to #Antyspam
# Uzasadnienie; dostałem bana nie słusznie, dlatego że komunikator GG chodził 4min i nagle padał i tak w koło macieju. Więc to nie moja wina że #Antyspam myślał że ja specjalnie spamuje. I ja zawsze staram się nie spamować świadomie jak i nie świadomie. Dlatego proszę o jak najszybsze od banowanie mnie jeżeli jest taka możliwość. bo ostatnio się mi nudzi, a chętnie posiedział bym na czat. A w ostatnim czasie często się mi tak zdarza to zawieszanie GG samo z siebie.
# Opis zdarzenia wyglądało to tak że; pisałem na czat i nagle parę razy się zawiesiło GG i się wylogowało samo. napisałem chyba "HEJ" jak ktoś wchodził i dałem ENTER nagle GG mi zdechło i tak trwało to z 5min chciałem przyspieszyć logowanie się komunikatora lecz nie wiedziałem że w tym czasie wysyłało mi 20x "HEJ" bo GG było jako niedostępne wtedy gdy ja "ENTER" wciskałem. Dodam też że nie widziałem ostrzenia dopiero zobaczyłem co się stało po tym jak GG znów wskoczyło na "status DOSTĘPNY" i że oberwałem bana za "spam" ale już było po fakcie. Tak zarobiłem sobie tego bana. Pozdrawiam!

Moze zemnie maly cham lecz do kobiet szacun mam !!Tongue[b] [/b]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2010 17:05 przez kostucha7.)
16.12.2010 0:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Duum Offline
Jestem stałym bywalcem

Liczba postów: 49
Reputacja: -16

RE: #Antyspam
miałem identyczną sytuacje , a tak swoją drogą ten antyspam ma cos z banią ogarnijcie go bo lecą bany i łaske robicie jak kogos odbanujecie ... To nie wina czatowiczów ze komunikatory sie zwieszają a ty drogi kubo nie możesz tego pojąć

"Jestem Bogiem, uświadom to sobie,
Ze Ty tez jesteś Bogiem,
Tylko wyobraź to sobie."
16.12.2010 23:46
Kubofonista Offline
Właściciel Serwisu
*

Liczba postów: 537
Reputacja: 13

Podczas zawieszki nie należy pisać na komunikatorze, ot tyle Wink
AntySpam musi być bo mieliśmy sytuacje, gdzie byliśmy spamowani reklamami.

[Obrazek: kubofonista.jpg]
17.12.2010 15:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
kostucha7 Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 21
Reputacja: 4

GG było na " dostępny" wpisałem "HEJ" dałem wyślij tekst 1 raz " potem zobaczyłem że GG odwaliło KITĘ! tyle że jak zawsze przyspieszałem "niedostępne" to pomagało ale nigdy bana nie dostałem bo jak 2razy "elo" napisałem docierało bla bla bo bana dostaniesz i ok ; bo czasem się mi zapomniało lub też się przycinało GG i moje GG jest posrane że tak robi ale ja jego nie tworzyłem ! tyle że popełniłem 1 błąd zawsze zamykałem OKNO DIALOGOWE a w tej pechowej sytuacji raz jeden jedyny nie zrobiłem tego i wiadomości wysyłałem ;/
a pro po ja nie nazywam się "WUJEK REKLAMA" nic nie reklamowałem nigdy bo mnie to nie INTERESUJE .... a ni nie jestem "WUJEK SPAMERS" Dodgy
i nie po to siedziałem na czat żeby coś takiego robić tyko P I S A Ć Tongue #Antyspam mało praktyczny skoro ładuje w tych co nie trzeba .

i o co chodzi z tym wspólnym kontem /czat /forum ?????????? i czy ja mam to czy nie? i jak niby się to odpala???
pozdrawiam.
Poleciłem ten czat 11 osobom....... pozostaje pytanie czy warto było...(. . .)

Moze zemnie maly cham lecz do kobiet szacun mam !!Tongue[b] [/b]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.12.2010 21:32 przez kostucha7.)
17.12.2010 21:08
Kubofonista Offline
Właściciel Serwisu
*

Liczba postów: 537
Reputacja: 13

Idąc za sugestią: http://forum.ggczat.net/zmiana-kar-od-an...ml#pid3243

Odwołanie zostało przyjęte. Nałożona kara została anulowana, a temat został zamknięty.

[Obrazek: kubofonista.jpg]
17.12.2010 21:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika