Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga Malina22 na Devil
Autor Wiadomość
Malina22 Offline
Zaczynam pisać
**

Liczba postów: 18
Reputacja: 0

Skarga Malina22 na Devil
dnia 08.12.2010 ok godz.14.45 otrzymałam bana od Devila.Ban dotyczył mojego kręcenia się na czacie gdy jak wpisywałam komendę /q przyszla wiadomosc od devila o tresci : "pa Babciu" a ze mam ogolnie klopoty z działaniem gg i czata to wiadomosci przychodzą opoznione badz tez wogole nie dochodzą wiec postanowilam wrocic na czat zeby dowiedziec się o co chodzilo Devilovi i z jakiego to powodu nazwał mnie Babcią mimo mojego mlodego wieku.Gdy powrócilam dostalam jednodniowego bana..potem z pewnym zdziwnieniem zauważyłam ze mogę nadal pisać na czacie i wyswietliła mi sie wiadomosc ze zostałam ułaskawiona i nie mam juz bana po czym ze zdziwieniem wyraziłam swoją niechęc do takich zabaw pytaniem skierowanym do Devila "bawi cię to?" po czym w odpowiedzi dostalam kolejnego bana ;/ wiec pozostaje pytanie kto tu się kręcił i kto nie mogl sie zdecydowac? po drugie przed banem o krecenie się powinno być upomnienie ,wiec Devil w tej chwili złamał regulamin i nadużył swojej władzy po 3 dziś była sytuacja w której to osoba o Nicku Ziemnyy wyszedł z czata po czym wszedł ponownie i zadnego upomnienia ani kopa nie dostał tymabrdziej bana za to przewinienie po 4 Devil wyraził wielką niekompetencje przypomnijajac mi o tym ze dostane bana ..po czym zrobił to po 5 minutach od mojego wejscia za przewinienie..kolejną sprawą jest to ze poczułam się urażona tym ze w chamski sposób zwraca się do mnie odzywkami typu : pozegnaj sie ,wylatujesz,czy wyzej wspomniana "Babciu" proszę o zdjęcie mi nałożonego bana i oczekuje przeprosin od Devila //Malina22
08.12.2010 16:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Coma Offline
Jestem stałym bywalcem

Liczba postów: 44
Reputacja: 4

RE: Skarga Malina22 na Devil
Mnie spotkała taka sama sytuacja. Kiedy po upływie bana za moje (niby) prowokacje (było to o ile dobrze pamietam 2 grudnia) weszłam na czat po jakiejś może godzinie pomyliłam komendy i zamiast napisać priva przypadkowo wyszłam. Gdy weszłam z powrotem napisałam, że przepraszam za pomyłkę komend, dostałam bana od Devila. Po chwili dostałam ubana i gdy weszłam Dev napisał mi, że powinnam docenić to iż złamał dla mnie regulamin. Napisałam mu wtedy, że jego zachowanie było żałosne po czym bez żadnego uprzedzenia dostałam ponownego bana za krecenie się.
Uważam, że było to bardzo niekompetentne z jego strony i po raz kolejny udowodnił, że nie nadaje się on na to stanowisko. Popieram także zdanie Maliny22 o anulowanie jej bana.
Pozdrawiam, Coma.

"Ginie Nadzieja I Moc
Rośnie Apetyt Na Zło
Zwyciężą Ci, Co Nienawiścią Silni
Szydzą Z Innych..." Big Grin
08.12.2010 17:06
Kubofonista Offline
Właściciel Serwisu
*

Liczba postów: 537
Reputacja: 13

Odpowiadając na zgłoszenie:

Pa było przed /q ale to wiesz, sama napisałaś.

Wyjście wyglądało jak kręcenie się bo poszło prawie w jednej chwili
Cytat:[08.12.2010 14:45] (Malina22): /q
[08.12.2010 14:45] (Malina22): /j

Cytat:Gdy powrócilam dostalam jednodniowego bana

Tak, widzę tego bana, nie poszedł od razu, ale zaraz po jego otrzymaniu....

Cytat:[08.12.2010 14:51] (Malina22): co za ((CENZOR))

Jest jednak zasadnicza różnica między tymi banami. Pierwszy ban który poszedł nie był dla Ciebie, przez pomyłkę, dlatego został uchylony a został nałożony nowy:

Cytat:[08.12.2010 14:50] (@Devil): /b malina 1d nie kręć sie ;-)
[08.12.2010 14:51] (@Devil): /unban malina
[08.12.2010 14:52] (@Devil): /b malina22 1d nie kręć sie ;-)

To właśnie wyjaśnia dlaczego po otrzymaniu bana nadal mogłaś pisać, to po prostu był ban dla osoby o podobnym nicku ale nie dla Ciebie, i był to ten właściwy ban który chciał Ci dać Devil, więc żadnej zabawy nie było, tylko pomyłka w nicku.

Przed banem za kręcenie powinno być ostrzeżenie, ale jak informowałem na zebraniach obsługi (i chyba nawet w taryfikatorze jest taki zapis), nie ma takiego obowiązku.

Na marginesie: Kręcenie się nie jest jakimś poważnym wykroczeniem, więc taki ban może zostać bez problemu uchylony, jednak zgodnie z regulaminem taka decyzja należy do osoby która ów bana nałożyła.

[Obrazek: kubofonista.jpg]
08.12.2010 17:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Malina22 Offline
Zaczynam pisać
**

o ile wiem..żadnej innej Maliny nie było na czacie..dobrze mogę przyjac tego bana z pokorą..ale nadal domagam się przerosin od Devila za jego słownictwo..pozatym dziś również była juz podobna sytuacja z banem za kręcenie się..nie sądze zeby wyjscie i wejscie było az takim poważnym przewinieniem żeby odrazu banowac bo było wiele innych mozliwosci w ktorych moglabym dostac bana a go nie otrzymałam..wiec widzę tu pewną nieścislość i niesprawiedliwosc..więc jeszcze raz proszę o zdjęcie mi tego bana przez Pana . Mam nadzieję ze moja prośba bedzie rozpatrzona pozytywnie.Pzdr Malina chciałabym podkreślić ze to nie pierwszy przypadek w ktorym Devil przechodzi odrazu do konkretów w postaci Bana Smile
08.12.2010 19:01
Devil Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 121

Było dokładnie tak jak Kuba napisałWink

Droga malino napisałem pa babciu ponieważ napisałaś pa dzieci czy dzieciaczki jakoś tak wiec tak zażartowałem przepraszam jeśli Cie to strasznie uraziło faktycznie może troszkę przesadziłem ale tyle razy się mówi żeby się nie kręcić.

Co do ziemnego dostał bana więc nie mów że innym daje drugim nieWink

Co do Ciebie Coma nie wiem czemu jesteś na mnie taka zła choć widzę że ostatnio to się trochę zmieniło co mnie bardzo cieszy. Proszę Cię porozmawiaj o tym z Lenim Wink

[Obrazek: Devil.jpg]

REMIX Evanescence - Bring me to life (Dj's From Mars Bootleg Club mix)
08.12.2010 19:48
Coma Offline
Jestem stałym bywalcem

Liczba postów: 44
Reputacja: 4

Drogi Devilu, proszę Cie bardzo nie mów mi co mam robić. Uwierz, że mam z Patrykiem o czym gadać, nie nudzi nam sie aż tak by rozmawiać o Tobie. A jeśli masz jakis problem to napisz mi to na priv a nie na forum.

Pozdrawiam, Paulina.

"Ginie Nadzieja I Moc
Rośnie Apetyt Na Zło
Zwyciężą Ci, Co Nienawiścią Silni
Szydzą Z Innych..." Big Grin
09.12.2010 18:49
Devil Offline
GGCzat.net
*

nie no próbuje być dla Ciebie miły ale widzę że to nie ma sensu po tym jak mnie traktujesz Wink

09.12.2010 19:31
Malina22 Offline
Zaczynam pisać
**

Devilu kolega Ziemny owszem i dostał bana z krecenie się pozostaje pytanie dlaczego odrazu wszytskich karzesz od razu banem ?zamiast upomnieniem?moj i jego ban był nieslyszny podejrzewam że jesli tak nadal będzie się to odbywalo to niektórzy przestaną mieć ochotę wogole na tego czata wchodzić..i to dzięki Tobie.. to tyle zamykam temat
10.12.2010 12:26
Devil Offline
GGCzat.net
*

ponieważ każdy kto przeczytał regulamin wie ze tak się nie powinno robić Wink

Masz racje jestem źródłem wszelkiego zła na czacieWink

10.12.2010 15:24
JuSs Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 266
Reputacja: 7

Dev ja tez Big Grin nie jestes sam Smile

[Obrazek: JuSs.jpg]
10.12.2010 21:10