Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
skarga na JuSs
Autor Wiadomość
Kuros Offline
Dawna obsługa czatu

Liczba postów: 76
Reputacja: 0

RE: skarga na JuSs
(19.08.2010 0:04)Leniwiec napisał(a):  Kuros to, co wkleiłeś to nie są logi... To jedynie Twoje archiwum, którym zresztą łatwo manipulować... Ponadto nie dowodzą ona nieobecności Devila w tym czasie na czacie.

Poza tym dyskusja nieco odbiegło od właściwego tematu Smile proponuję, by osoby, które już się wypowiedziały, nie pisały wielu wiadomości i wprowadzały na forum taki haos, jaki bywa na czacie. Chcecie coś dodać? Edytujcie posty Tongue (wiem, że teraz piszę wbrew swojej radzie, ale po edycji pewnie nikt by tego nie zauważył Wink)

Po pierwsze standardowo: chaos
Swoimi słowami sugerujesz, że jestem kłamcą. Więc co to za problem żeby Kuba sobie sprawdził logi? Bo ja osobiście nie mam nic przeciwko temu Smile Nie mam po co kłamać w kwestiach, które bardzo łatwo można sprawdzić ;]
A ja proponuję żebyś nie dawał takich rad, bo takie coś dopiero by wprowadziło niesamowity chaos. Łatwiej się czyta jeśli odpowiedzi są w osobnym poście.
19.08.2010 8:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Leniwiec Offline
Dawna obsługa czatu

Liczba postów: 138
Reputacja: 1

mylisz się Kurosie... Pisanie jednego posta pod drugim jest dobre tylko w przypadku prowadzemia kłótni, a to miejsce nie jest na kłótnię przeznaczone. Każdy powinien w jednym poście wyrazić swoje zdanie na temat rzekomego nadużycia władzy przez Juss w sprawie użytkownika Slave i nic poza tym. Jeśli masz swoje uwagi co do Juss powinieneś napisać o tym w osobnym temacie, który odpowiednio byś nazwał i napisał post, a wszystko zgodnie ze wzorem.
A co do logów, to jedyne, które moim zdaniem powinny się tu znaleźć (o ile w ogóle powinny), to tylko te z wydarzenia, które opisał Slave.

Życie jest piękne do czasu, aż trzeba wstać z łóżka i zacząć coś robić...
19.08.2010 8:46
Kuros Offline
Dawna obsługa czatu

(19.08.2010 8:46)Leniwiec napisał(a):  mylisz się Kurosie... Pisanie jednego posta pod drugim jest dobre tylko w przypadku prowadzemia kłótni, a to miejsce nie jest na kłótnię przeznaczone. Każdy powinien w jednym poście wyrazić swoje zdanie na temat rzekomego nadużycia władzy przez Juss w sprawie użytkownika Slave i nic poza tym.

Nie chcę spamować z nowym tematem.
http://forum.ggczat.net/gra-w-skojarzenia-d-t-400.html - czemu tu prowadzicie taką zaciekłą kłótnię? Co chwila post pod postem :o Może tam też edytujcie swoje posty? Rolleyes To może napisz w odpowiednim dziale propozycję żeby w tym dziale każdy mógł napisać tylko jeden post w temacie i poprzyj to argumentami, ok?
Tyle offtopu.
19.08.2010 10:27
Devil Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 121

drogi kurosie nie wiem jak ty ale ja cie nawet lubię wiem że jesteś zły że nie dostałeś się do obsługi i chcesz nas oczerniać ale w końcu zemsta i zawiść ta zwykła ludzka słabość więc w sumie nie dziwi mnie twoje zachowanieWink
ale takim sposobem nic nie zyskasz bo tylko tracisz zaufanieWink ja np kiedyś cie bardzo lubiłem troszkę tym zachowaniem mnie zawiodłeś ale cóż heheSmile

proponuje pisać w tej skardze tylko na temat tej skargi Wink

a ty szanowny kurosie jeśli chcesz napisz 2 skargę i po sprawieSmile

co do ciebie Slave1

"obsługa bała by się userów a to chyba było by trochę śmieszne nie sadzicie? To raczej userzy powinni bać się obsługi " pokazujesz, że jednak nadużywacie czasem władzy po to żebyśmy my userzy sie was bali ponieważ jesteście operatorami.

Nie wiem czemu sądzisz że to zdanie świadczy że nadużywamy praw ale ok jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo się pomylić Wink tak jak to napisałem wcześniej jesteś nowy nie znamy cię a na początku każdy nowy jest trochę ostrzej traktowany Wink kara może była ciut za surowa ale przecież 1d to taka straszna kara?

Pomyślcie do czego wy dążycie takimi skargami chcecie żeby wszystko było naprawdę ostro i przepisowo??
Zastanówcie się czy czasem sami nie robicie sobie bata na tyłek wolicie żeby na czacie planował rygor czy raczej przyjazna atmosfera ?? wielu z was nie raz należała się kara której nie dostaliście na pewno każdemu z was nie raz się to przydarzyło Smile
to by było na tyleSmile

[Obrazek: Devil.jpg]

REMIX Evanescence - Bring me to life (Dj's From Mars Bootleg Club mix)
19.08.2010 11:09
Kuros Offline
Dawna obsługa czatu

To samo Devil mogę powiedzieć o Was, że swoim zachowaniem zawodzicie niektórych użytkowników Wink M.in. swoją stronniczością, kierowaniem się sympatiami Wink Ale to też jest ludzka słabość więc częściowo rozumiem Twoje zachowanie.
To w takim razie idąc Twoim tokiem myślenia mogę pomyśleć, że poprawiam błędy ortograficzne ponieważ nie poszedłem na studia humanistyczne i nie zostanę nauczycielem od polskiego, albo zgłaszając sprawę na policję pokazuję tym samym, że mam żal bo nie zostałem policjantem i zazdroszczę im tego że oni są.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2010 11:32 przez Kuros.)
19.08.2010 11:31
Devil Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 121

hahah sory ale chciałem tylko to napisać bo rozłożyłeś mnie na łopatki tym postem weź zrób 2 temat to tam popiszemy inteligentnie xD

[Obrazek: Devil.jpg]

REMIX Evanescence - Bring me to life (Dj's From Mars Bootleg Club mix)
19.08.2010 12:03
JuSs Offline
GGCzat.net
*

Liczba postów: 266
Reputacja: 7

no wlasnie..to miala byc skarga na mnie(jak zauwazylam w temacie) a nie na czesc obslugi ;]

drogi kurosiu. Proponuje założenie nowego tematuWink

pozdrawiam.

[Obrazek: JuSs.jpg]
19.08.2010 13:57